Recenzie: „Surori bune şi nebune”

Descriere film:

Tina Fey și Amy Poehler se reunesc pentru comedia sisters-707602l-1600x1200-n-7b7f5ec7SURORI BUNE ȘI NEBUNE, noul film al lui Jason Moore, regizorul comediei Pitch Perfect, despre două surori nu foarte apropiate care sunt chemate de urgență la casa părintească pentru… a-și goli dormitoarele copilăriei, căci părinții lor s-au decis că e timpul să vândă casa.

Disperate să reaprindă flacăra zilelor lor glorioase de când erau liceence, surorile pun la cale o petrecere care să-i facă pe foștii lor colegi de liceu să nu le uite niciodată. Ceea ce începe ca un cocktail civilizat, ca între adulți, se transformă încet-încet în cel mai sălbatic party pe care cele două surori și invitații lor, l-au văzut vreodată, dar și într-o experiență eliberatoare și care le deschide tuturor drumul către maturizarea adevărată.

Tina Fey este producătoarea comediei, alături de Jay Roach (Meet the Parents) și John Lyons (Austin Powers in Goldmember), iar Amy Poehler este producător executiv alături de Jeff Richmond și Brian Bell. Scenariul este scris de Paula Pell (Saturday Night Live, 30 Rock).

Rating:4/5

4stars

 De când am auzit că Amy Poehler şi Tina Fey vor juca într-un film împreună, într-o nouă comedie, mi-am spus că trebuie neapărat să-l văd. Acestea sunt actriţele mele preferate de comedie, însă îmi place extrem de mult de Amy, poate pentru că în acest moment mă uit la serialul „Parcks&Recreation”.

20910157bossypants1
Înainte să vorbesc despre film aş vrea să specific că cele 2 actriţe au publicat, fiecare în parte câte o carte. Este vorba de „Yes please” de Amy Poehler şi „Bossypants” de Tina Fey. Deţin ambele cărţi în format audio şi am ascultat puţin din „Yes please”.

Revenind la film, mi-a plăcut extrem de mult. A fost amuzat, ceea ce înseamnă că a fost pe gustul meu.

După cum aţi văzut şi în trailer, surorile Kate şi Maura revin în casa în care au copilărit să-şi facă curat în cameră pentru a vinde casa. Însă ele nu se lasă cu una cu două şi organizează o petrecere de pomină, de rămas bun.

Tot filmul am râs cu gura până la urechi. Foarte multe glume şi trăznăi, unele mai puţin bune decât altele, dar s-au compensat unele pe altele. Bineînţeles, pe alocuri au fost scene clişeice, cum numai în filmele americane, însă atmosfera filmului a fost aşa de plăcută încât am şi uitat de ele.

Relaţia dintre cele două surori este interesantă şi tare hazlie. Mie sincer mi-a plăcut şi m-am bucurat să le văd din nou jucând împreună pe actriţe. Prima oară când le-am văzut jucând împreună a fost în filmul „Baby mama”(2008). Datorită mamei am descoperit acest film şi multe altele, având în vedere că eu pe atunci nu aveam nici o treabă cu televizorul. Cred că după ce voi posta această recenzie am să caut filmul pe net, m-a apucat nostalgia şi aş vrea să-l revăd.

După ce am vizualizat acest film mi-am spus că atunci când am să ajung la vârsta de 40 de ani să nu moleşesc sau să-mi consum viaţa cu stres, ci mai bine s-o trăiesc din plin. Până la urmă e doar una şi ar fi jalnic dacă aş irosi-o. Din acest film am învăţat că distracţia nu are vârstă şi nu ţine cont de ea.

Anunțuri

2 gânduri despre „Recenzie: „Surori bune şi nebune”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s